Nåede Du heller ikke bygningspuljen? Bare rolig, økonomien er forsat rigtig god!

Tryk på ovenstående billede for at se 3 udvalgte energiforbedringer, vi har anbefalet ifm. energimærkning af almindeligt enfamiliehus / privatbolig."Energistyrelsen har nu lukket for ansøgninger om tilskud fra Bygningspuljen, da der er modtaget ansøgninger om flere penge, end der er afsat i denne runde af puljen. På dette tidspunkt er køen dermed afsluttet og din plads i køen er annulleret. Bygningspuljen åbner for ansøgninger igen i 2022."


Sådan lød beskeden fra Energistyrelsen onsdag d. 14/09-22, blot to dage efter de havde åbnet for ansøgere. Til dem der har søgt forgæves er der dog lys forenden af tunnellen, dels;
  • At Energistyrelsen skriver puljen åbnes igen i 2022.
  • At rentabiliteten i de enkelte tiltag er så god, uagtet om der gives tilskud.
Bygningspuljen
Hold øje med Energistyrelsens hjemmeside, tilmeld dig evt. Sparenergis nyhedsbrev, så du er klar til at ansøge. Husk at have formalia klar til ansøgning, bl.a. et gyldigt energimærke, det kan vi naturligvis hjælpe med at udarbejde.


Rentabilitet på energiforbedringer
Med stigende energipriser, bl.a. 32 kr/m3 for naturgas og en gennemsnitlig elpris på 5,6 kr/kWh gør også, at efterisolering og udskiftning af varmeanlæg er yderst attraktivt økonomisk. Ovenstående billede viser vores forslag på et enfamiliehus som vi har udført energimærkning for i forrige uge. Tilbagebetalingstiden på en luft/vand varmepumpe som Bosch Compress 12 kW er under 5 år. Hertil skal det nævnes, at naturgasfyret er under 12 måneder gammelt. Besparelserne i eksemplet er uden tilskud og subsidier.