Energimærkning af private boliger

Er du på udkig efter en nem og billig måde at spare penge på din varmeregning? Så bør du overveje at få energimærket dit hus!

Energimærkning er en service, der giver dig en vurdering af dit hus' energieffektivitet. Dette gøres ved at en energikonsulent kommer forbi og tjekker dit hus' isolering, varmeanlæg, vinduer og andre faktorer, der påvirker dit hus' energiforbrug.

Efterfølgende vil du få udleveret en energimærkningsrapport, der viser, hvor energieffektivt dit hus er. Rapporten indeholder også anbefalinger til, hvordan du kan forbedre dit hus' energieffektivitet og dermed spare penge på varmeregningen.

En energimærkning er en investering, der hurtigt vil betale sig selv igen. Ved at følge anbefalingerne i energimærkningsrapporten kan du nemt spare tusindvis af kroner om året på varmeregningen. Derudover vil en højere energieffektivitet også øge værdien af dit hus, hvilket kan være en fordel, hvis du ønsker at sælge det på et senere tidspunkt.

Så hvis du ønsker at spare penge på varmeregningen og samtidig gøre en god investering i dit hus, bør du overveje at få energimærket dit hus. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en energimærkning.

Hvad er et energimærke?

Et energimærke fortæller noget om husets energitekniske stand samt potentialet ved energiforbedringer af huset.
Huset klassificeres i skalaen A til G.

Hvornår skal huse energimærkes?

Det er et lovkrav, at huset har et gyldigt energimærke ved salg, udlejning samt ved ansøgning om tilskud fra statens energipuljer.

Hvad koster et energimærke?

Energimærke på private ejendomme starter fra 3.995,- inkl moms.

Energimærkning for et typisk enfamiliehus koster 4.495,- inkl moms.

Forløbet

1. Forespørg og bestil!

Kontakt os på nedenstående formular og vi vender tilbage med et tilbud på opgaven.

2. Besigtigelse.

Vi foretager en fysisk besigtigelse af ejendommen, hvor vi gennemgår og opmåler alt fra klimaskærm til installationer. Det tager typisk 1-2 timer.

3. Modtag energimærket.

I løbet af få hverdage fremsendes energimærket.

Ring mig op!

Vi kontakter dig typisk inden for 24 timer.

Hvorfor vælge CM5 til dit energimærke?

Vi gør det til en simpel, hurtig og effektiv proces for dig som bygningsejer at få energimærket din ejendom.
CM5 er auditeret og underlagt ISO9001-standarden af Byggeriets kvalitetskontrol. Ydermere er vi godkendte hos Energistyrelsen til at udarbejde energimærker på små som store ejendomme. Vi er medlem af brancheorganisationen Danske byggesagkyndige og dermed altid ajourført med de nyeste reglementer og standarder inden for vores felt.

Kontakt os

Automatmærke kun 995,-

Er ejendommen opført inden for de sidste 25 år, uden at der er foretaget væsentlige ændringer kan der udarbejdes et væsentligt billigere energimærke uden besigtigelse, også kaldet automatmærke.